Projektansættelser

Hvad er fordelene ved projektansættelser?

Med projektansættelser får du en midlertidig ansat, som kan tilføre dit firma kompetencer, der gør, at I kommer tættere på jeres maksimale ydeevne. En projektansættelse tilfører et frisk pust af nye idéer, nye kvalifikationer og ny viden. Alle tre er ting, som løfter din organisation.

Nogle projektansatte hopper fra virksomhed til virksomhed og suger til sig af erfaringer. Det er kun en fordel, da du via denne ‘rejsende’ får indsigt i andre metoder og kulturer fra andre organisationer. Det kan tit være behjælpeligt at kigge på de andre, når man søger at udvikle sig.

Med en projektansat investerer du i en medarbejder med specifikke kompetencer i en periode, men er ikke bundet til omkostningerne heraf på fast basis. Desuden varetager vi de øvrige lønomkostninger forbundet med løn under sygdom, feriepenge og pension. På den måde betaler du principielt kun for den tid, som konsulenten bruger direkte i firmaet.

Hvornår har du behov for en projektansat?

Projektansatte hjælper dig i situationer, som adskiller sig fra den almene drift i virksomheden. Man benytter sig som oftest af projektansættelser i forbindelse med:
– Projekter hvor der er behov for ekspertviden
– Realiseringen af nye systemer, arbejdsrutiner eller generelle ændringer i virksomhedens grundlæggende struktur
– Ved tilrettelægning af nye metoder, maskiner, klienter eller lignende
– I forbindelse med midlertidige opgaver

Man benytter sig af projektansættelser inden for en bred platform af brancher. Du finder som regel konsulenter i IT-virksomheder, projektledere på byggepladser og eksperter inden for salg og marketing.

Uanset hvilken branche du bevæger dig i, kan der være behov for specialister, og du er velkommen til at kontakte Cooljobs, hvis du er i tvivl om, hvorvidt en projektansættelse ville være gavnlig for dig i dit fag og i din organisation.

Få din næste projektansatte via Cooljobs

Har du brug for en projektleder, specialist eller konsulent? Så kan du med fordel starte et samarbejde med os. Vi er specialister inden for vores fag – det at finde kompetente medarbejdere til virksomheder i mangel på samme – og derfor kan Cooljobs uden tvivl finde eksperten til din projektansættelse.

Ved projektansættelser er der oftest tale om behovet for en specialist, som ikke findes i virksomheden i forvejen. Det kan være udfordrende at hyre en med kompetencer, som ligger uden for eget ekspertisefelt, fordi det kan være svært at vurdere, hvorvidt personen netop har de kvalifikationer, der skal til for at nå i mål med projektet. Du kommer nemt uden om denne problemstilling ved at sætte et professionelt vikarbureau på sagen.

Sammen finder vi frem til dit behov og dykker ned i din virksomhedskultur, så vi sikrer klare retningslinjer for, hvem vi skal sende ud til dig. At finde det rette match er essentielt, så har vi ikke på forhånd den rette kandidat i vores CV-database, går vi på jagt og benytter vores netværk.

Selvom der er tale om en midlertidig ansættelse med forud aftalt tidsperiode for ansættelsen, har du både muligheden for at forkorte forløbet, hvis projektet skulle blive færdig før tid, eller holde på medarbejderen lidt længere hvis du ikke er helt klar til at slippe vedkommende endnu.

I samspil med os behøver du ikke at bekymre dig om alt det praktiske ved ansættelsen. Vi varetager nemlig timeregistreringen, lønnen og har selvfølgelig styr på kontrakten. Du behøver bare at lukke dørene op for din nye specialist!

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så læs mere herunder, eller kontakt os på tlf. 7060 5091

Kontakt os her!