Vikar & rekruttering

Vikariater der giver fleksibilitet

Mange brancher er stærkt påvirkede af konjunkturerne, og alt efter hvordan disse arter sig, kan du have brug for enten mindre eller mere bemanding. Det kan være svært at imødegå høj- og lavkonjunkturer, hvis man udelukkende gør brug af fastansatte, da man trods alt ikke bare kan afskedige sine medarbejdere i tide og utide, og ligeledes ikke altid har ekstra arbejdskraft på hånden.

Desuden kan man som virksomhedsejer sjældent forudse sygdom, barsel, orlov og lignende faktorer, som gør, at du pludselig mangler hænder. I disse situationer kan det være svært at holde driften kørende på optimal vis, hvis ikke man har nogen til at varetage de arbejdsopgaver, som nu står uløste.

Frygt ej, for Cooljobs har løsningen til dig! Med vores vikarservice kan du problemfrit tilpasse dig markedet, og du får tilmed en værdifuld samarbejdspartner med i købet.

Hvad er fordelene ved vikariater?

Vikariater er i stigende grad blevet erhvervsdrivendes go-to løsning inden for mange fag, da der netop følger en lang række af fordele med.

Fordelene ved at gøre brug af vikarer:
– Du opnår større frihed i forhold til at ned- eller opjustere antallet af ansatte
– Du har et sikkerhedsnet, hvis dit firma akut mangler bemanding
– Du slipper for unødvendige lønomkostninger

Hvis du har et samspil med et vikarbureau, behøver du knap så mange fastansatte i din virksomhed. Brugen af vikarer gør det muligt for dig at leje folk på dags-, uge- eller månedsbasis, og på den måde kan du nemt frabede dig den ekstra hjælp, når der er mindre at lave. På samme måde kan du hurtigt kalde flere medarbejdere ind, når der er travlt.

Det giver dig en tryghed i og med, at du altid kan få mere arbejdskraft, når det brænder på, og på den måde er du sikret, at driften i dit firma altid kører i højeste gear. Dette sikkerhedsnet opnår du kun med en troværdig allieret som Cooljobs.

Ved at have et vikarbureau i baglandet slipper du for ekstraomkostninger i forbindelse med løn, da du for det første ikke behøver at have folk gående, når det ikke er nødvendigt, og for det andet ikke skal bekymre dig om løn under sygdom og pension til vikarerne. Disse udgifter varetager bureauet nemlig for dig.

Hvorfor benytte Cooljobs’ vikarservice?

Samarbejdet og relationen med vores kunder er yderste vigtigt for os. Derfor går vi meget op i altid at levere varen. Det betyder, at du efter opstart kan få kompetente vikarer ud til dig samme dag, du ringer.

Vi tilbyder vikarer inden for alle brancher, og du kan få arbejdskraft ud til dig med netop de kompetencer, som du efterspørger, uanset hvilket fag du arbejder med. Det gælder uanset om du har brug for faglærte eller ufaglærte medarbejdere, og uanset om der er tale om et kortvarigt eller længerevarende vikariat.

Cooljobs arbejder effektivt og hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores vikarydelser. Det er blandt andet vores etablerede CV-database, som gør det muligt for os at hive prækvalificerede kandidater op af hatten, når du ringer.

Vi leverer vikarløsninger til virksomheder spredt over hele Danmark, og har på forhånd vikarer, der enten er i job eller venter på muligheden for at starte. Potentielle medarbejdere er lokaliseret i hele landet.

Tag kontakt til Cooljobs nu og hør mere om, hvad vi specifikt kan gøre for dig og din virksomhed.

Læs mere om mulighederne her

Projektansættelse
– 
Med projektansættelser får du en midlertidig ansat, som kan tilføre dit firma kompetencer, der gør, at I kommer tættere på jeres maksimale ydeevne. En projektansættelse tilfører et frisk pust af nye idéer, nye kvalifikationer og ny viden. Alle tre er ting, som løfter din organisation.

Fastansættelse
– Leder du efter din næste medarbejder? Så kan du med fordel gøre brug af rekruttering direkte til virksomheden. Vi hjælper dig med at finde præcis den person, som kan løfte firmaet. Vi er der hele vejen. Fra A til Z.

Try & Hire
– Der er mange forskellige faktorer, som spiller ind i valget af medarbejder og rammer du ind i en fejlansættelse, kan det koste mange ressourcer. Heldigvis har du nu muligheden for at indgå i et Try & Hire-forløb, hvor du og din potentielt fremtidige fastansatte kan se hinanden an før en endelig beslutning.

Search and select
-Vi har forståelse for, at man som erhvervsdrivende i nogle tilfælde ønsker at varetage rekrutteringen på egen hånd, men ikke har den nødvendige tid at afsætte til opgaven. Her hjælper Cooljobs dig og din virksomhed på vej ved at tilbyde vores nye Search & Select-løsning