Vikariater

Vikariater der giver fleksibilitet

Mange brancher er stærkt påvirkede af konjunkturerne, og alt efter hvordan disse arter sig, kan du have brug for enten mindre eller mere bemanding. Det kan være svært at imødegå høj- og lavkonjunkturer, hvis man udelukkende gør brug af fastansatte, da man trods alt ikke bare kan afskedige sine medarbejdere i tide og utide, og ligeledes ikke altid har ekstra arbejdskraft på hånden.

Desuden kan man som virksomhedsejer sjældent forudse sygdom, barsel, orlov og lignende faktorer, som gør, at du pludselig mangler hænder. I disse situationer kan det være svært at holde driften kørende på optimal vis, hvis ikke man har nogen til at varetage de arbejdsopgaver, som nu står uløste.

Frygt ej, for Cooljobs har løsningen til dig! Med vores vikarservice kan du problemfrit tilpasse dig markedet, og du får tilmed en værdifuld samarbejdspartner med i købet.

Hvad er fordelene ved vikariater?

Vikariater er i stigende grad blevet erhvervsdrivendes go-to løsning inden for mange fag, da der netop følger en lang række af fordele med.

Fordelene ved at gøre brug af vikarer:
– Du opnår større frihed i forhold til at ned- eller opjustere antallet af ansatte
– Du har et sikkerhedsnet, hvis dit firma akut mangler bemanding
– Du slipper for unødvendige lønomkostninger

Hvis du har et samspil med et vikarbureau, behøver du knap så mange fastansatte i din virksomhed. Brugen af vikarer gør det muligt for dig at leje folk på dags-, uge- eller månedsbasis, og på den måde kan du nemt frabede dig den ekstra hjælp, når der er mindre at lave. På samme måde kan du hurtigt kalde flere medarbejdere ind, når der er travlt.

Det giver dig en tryghed i og med, at du altid kan få mere arbejdskraft, når det brænder på, og på den måde er du sikret, at driften i dit firma altid kører i højeste gear. Dette sikkerhedsnet opnår du kun med en troværdig allieret som Cooljobs.

Ved at have et vikarbureau i baglandet slipper du for ekstraomkostninger i forbindelse med løn, da du for det første ikke behøver at have folk gående, når det ikke er nødvendigt, og for det andet ikke skal bekymre dig om løn under sygdom og pension til vikarerne. Disse udgifter varetager bureauet nemlig for dig.

Hvorfor benytte Cooljobs’ vikarservice?

Samarbejdet og relationen med vores kunder er yderste vigtigt for os. Derfor går vi meget op i altid at levere varen. Det betyder, at du efter opstart kan få kompetente vikarer ud til dig samme dag, du ringer.

Vi tilbyder vikarer inden for alle brancher, og du kan få arbejdskraft ud til dig med netop de kompetencer, som du efterspørger, uanset hvilket fag du arbejder med. Det gælder uanset om du har brug for faglærte eller ufaglærte medarbejdere, og uanset om der er tale om et kortvarigt eller længerevarende vikariat.

Cooljobs arbejder effektivt og hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores vikarydelser. Det er blandt andet vores etablerede CV-database, som gør det muligt for os at hive prækvalificerede kandidater op af hatten, når du ringer.

Vi leverer vikarløsninger til virksomheder spredt over hele Danmark, og har på forhånd vikarer, der enten er i job eller venter på muligheden for at starte. Potentielle medarbejdere er lokaliseret i hele landet.

Tag kontakt til Cooljobs nu og hør mere om, hvad vi specifikt kan gøre for dig og din virksomhed.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så læs mere herunder, eller kontakt os på tlf. 7060 5091

Kontakt os her!

Seneste blogindlæg
Hvorfor skal du være medlem af en fagforening?

I 2018 var lidt over 1,8 mio. danskere medlem af en fagforening, og det er der en rigtig god grund til. Fagforeningen er bindeleddet mellem arbejdsmarkedet og lønmodtageren og yder juridisk tryghed for den enkelte. Specielt er det vigtigt at være medlem, hvis dine...

Månedens Vikar – September

MÅNEDENS VIKAR FOR SEPTEMBER ER: JENS ANDREASEN Jens har været flere steder som vikar, og han nyder de forskellige oplevelser - blandt andet det at møde en masse nye mennesker. Hør mere om Jens' hverdag som vikar og hans syn på den fleksible arbejdsplads.   Hvad...

Cooljobs får nyt hovedkontor

Sommerferien er for mange virksomheder en stille periode, hvor man har tid til at slappe lidt af og tilpasse sine planer og strategier. Her hos Cooljobs har vi taget en lidt anderledes tilgang til den stille periode. Vi rykker nemlig ind i et nyt hovedkontor.   I...