Mulighederne for virksomheden

Rekrutterings- & vikarløsninger

Vi har løsningen

Vikariater der giver fleksibilitet

Mange brancher er stærkt påvirkede af konjunkturerne, og alt efter hvordan disse arter sig, kan du have brug for enten mere eller mindre bemanding. Det kan være svært at imødegå høj- og lavkonjunkturer, hvis du udelukkende gør brug af fastansatte, da man trods alt ikke bare kan afskedige sine medarbejdere i tide og utide. Ligeledes har man ikke altid ekstra arbejdskraft på hånden.

Desuden kan du som virksomhedsejer sjældent forudse sygdom, barsel, orlov og lignende faktorer, som gør, at du pludselig mangler hænder. I disse situationer kan det være svært at holde driften kørende på optimal vis, hvis ikke man har nogen til at varetage de arbejdsopgaver, som nu står uløste.

Vi dækker hele landet

Cooljobs arbejder effektivt og hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores vikarydelser. Det er blandt andet vores etablerede CV-database, som gør det muligt for os at hive prækvalificerede kandidater op af hatten, når du ringer.

Vi leverer vikarløsninger til virksomheder spredt over hele Danmark, og har på forhånd vikarer, der enten er i job eller venter på muligheden for at starte. Potentielle medarbejdere er lokaliseret i hele landet

Den gode relation

Samarbejdet og relationen med vores kunder er yderst vigtigt for os. Derfor går vi meget op i altid at levere varen. Det betyder, at du efter opstart kan få kompetente vikarer ud til dig samme dag, du ringer.

Det rette match

Vi tilbyder vikarer inden for alle brancher, og du kan få arbejdskraft ud til dig med netop de kompetencer, som du efterspørger, uanset hvilket fag du arbejder med. Dette gælder, hvad enten du har brug for faglærte eller ufaglærte medarbejdere, og uanset om der er tale om et kortvarigt eller længerevarende vikariat.

Valget er dit

Mulighederne er mange

Projektansættelse

Med projektansættelser får du en midlertidig ansat, som kan tilføre dit firma kompetencer, der gør, at I kommer tættere på jeres maksimale ydeevne. En projektansættelse tilfører et frisk pust af nye idéer, nye kvalifikationer og ny viden.

Fastansættelse

Leder du efter din næste medarbejder? Så kan du med fordel gøre brug af rekruttering direkte til virksomheden. Vi hjælper dig med at finde præcis den person, som kan løfte firmaet. Vi er der hele vejen. Fra A til Z.

Try & Hire

Mange faktorer spiller ind i valget af medarbejder og rammer du en fejlansættelse, kan det koste mange ressourcer. Heldigvis kan du for at indgå i et Try & Hire-forløb, hvor du og din potentielt fremtidige ansatte kan se hinanden an før en endelig beslutning.

Vikarer

Brugen af vikarer gør det muligt for dig at leje folk på dags-, uge- eller månedsbasis, og på den måde kan du nemt frabede dig den ekstra hjælp, når der er mindre at lave. På samme måde kan du hurtigt kalde flere medarbejdere ind, når der er travlt.

Tidligere & nuværende samarbejdspartnere

Kundereferencer

Dine fordele

Hvad er fordelene ved vikariater?

Vikariater er i stigende grad blevet erhvervsdrivendes go-to løsning inden for mange fag, da der netop følger en lang række af fordele med.

Fordelene ved at gøre brug af vikarer:
– Du opnår større frihed i forhold til at ned- eller opjustere antallet af ansatte
– Du har et sikkerhedsnet, hvis dit firma akut mangler bemanding
– Du slipper for unødvendige lønomkostninger

Ved at have et vikarbureau i baglandet slipper du for ekstraomkostninger i forbindelse med løn, da du for det første ikke behøver at have folk gående, når det ikke er nødvendigt, og for det andet ikke skal bekymre dig om løn under sygdom og pension til vikarerne. Disse udgifter varetager bureauet nemlig for dig.