Try & Hire

Try & Hire formindsker risikoen

At ansætte nye medarbejdere er en stor beslutning, og der er mange overvejelser at gøre sig. Hvilke faglige og personlige kvalifikationer matcher stillingen? Hvilken persontype mangler virksomheden? Og hvad kan du tilbyde til gengæld?

Der er mange forskellige faktorer, som spiller ind i valget af medarbejder og rammer du ind i en fejlansættelse, kan det koste mange ressourcer. Heldigvis har du nu muligheden for at indgå i et Try & Hire-forløb, hvor du og din potentielt fremtidige fastansatte kan se hinanden an før en endelig beslutning.

Try & Hire er altså i bund og grund et vikariat med henblik på fastansættelse. Under prøveperioden vurderer du selvsagt mulighederne for et fremtidigt samarbejde, men kandidaten får også chancen for at få godt indblik i arbejdspladsen og virksomhedskulturen. Det er vigtigt, at begge parter ser muligheder frem for begrænsninger, og at der er god kemi.

Du sikrer kvaliteten af en medarbejder, før der underskrives kontrakt. Det giver dig stor sikkerhed og formindsker risikoen for uvelkomne overraskelser.

Hvordan foregår det i praksis?

Med vores Try & Hire finder vi kandidater med de kompetencer, som du ser passe godt til jobbet ligesom ved almindelig rekruttering. Herefter starter 10 til 12 ugers prøveforløb, hvor du bekymringsfrit kan fokusere på kandidatens potentiale uden videre forpligtelser.

I disse uger arbejder medarbejderen under vores vikarforhold og er stadig ansat under vores firma. Det giver dig muligheden for at afbryde forløbet med pågældende kandidat tidligt i processen, hvis det allerede der bliver klart, at der ikke var tale om et godt match.

Vi giver selvfølgelig ikke op her, og du kan få en ny vikar ud på prøve hos dig med det samme. Den store fleksibilitet giver dig ro i maven, og du kan udvælge den absolut bedste kandidat til jobbet i jeres organisation.

På den måde kan du prøve af, hvorvidt medarbejderen er det rette match til stillingen og din virksomhed, før I bliver mere forpligtede af en fastansættelse. Har du fået fat i den rigtige kandidat, kan du efterfølgende overtage medarbejderen uden beregning. Var det ikke den rette kandidat til jobbet, stopper samarbejdet der. Så simpelt er det faktisk.

Hvorfor vælge Try & Hire?

En af de største fordele ved Try & Hire er, at forløbet tilbyder tryghed for både virksomhed og kandidat.

Her er grundene til, at du ikke kan undvære Try & Hire:
– Langt de fleste Try & Hire ender med fastansættelse
– Det er en sikker vej uden om dyre fejlansættelser
– Skær ekstra omkostninger fra og fokuser udelukkende på potentialet for et vedvarende samarbejde
– Det er din chance for at teste, hvorvidt kandidaten matcher stillingen i forhold til kompetencer og kemi mellem virksomhed, medarbejder og andre ansatte

Da medarbejderen, som tidligere nævnt, arbejder under vikarlignende forhold under prøveperioden, kommer du uden om ekstra omkostninger som løn under sygdom, feriepenge og pension, imens vedkommende stadig er ansat hos os.

Prøv Try & Hire via Cooljobs og find dit næste match. Vi lever af succes gennem mennesker, og er overbeviste om, at du vil få succes med Try & Hire.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så læs mere herunder, eller kontakt os på tlf. 7060 5091

Kontakt os her!