Search & Select

Hvad er Search & Select?

Vi har forståelse for, at man som erhvervsdrivende i nogle tilfælde ønsker at varetage rekrutteringen på egen hånd, men ikke har den nødvendige tid at afsætte til opgaven. Her hjælper Cooljobs dig og din virksomhed på vej ved at tilbyde vores nye Search & Select-løsning.

Ganske enkelt kan du med S&S bestille adgang til CV’er på kandidater, som har de kompetencer, der kræves for at bestride den pågældende stilling. Du kan komme med konkrete ønsker til både faglige og personlige kvalifikationer, eller du kan blot oplyse os, hvilken stilling der er tale om, og så sender vi matchende CV’er til dig.

Efterfølgende får du tilsendt en række CV, som lever op til dine krav, og herefter kan du hive de personer til samtale, som du ønsker at interviewe til jobbet. Du har selv ansvaret for selve rekrutteringsprocessen, vi giver dig blot adgang til kompetente kandidater, så du slipper for søgeprocessen i din rekruttering.

Hvilke fordele er der ved Search & Select?

De fleste, der står i spidsen for en virksomhed, har mere end rigeligt med arbejdsopgaver at tage fat på. Derfor er tid en kostbar valuta, og man kan med fordel se på effektivisering i hverdagen, for at få mere tid mellem hænderne. Search & Select tilbyder dig en lang række af fordele inden for rekruttering af medarbejdere.

Fordelene ved S&S :
– Spar tid og ressourcer på din søgeproces
– Få adgang til kvalificerede kandidaters CV
– Varetag selv rekrutteringen med professionel hjælp ved hånden

Har du indgået i en Search & Select-aftale, får du foruden adgang til relevante CV’er i vores database, vores hjælp til at indhente nye CV’er ved hjælp af headhunting-teknikker. Vi ved, hvilke krav der er til stillinger inden for et væld af brancher, så du kan rolig stole på, at vi sender CV’er fra kompetente kandidater til dig.

Bliver opgaven alligevel for stor en mundfuld til trods for, at vi varetager søgeprocessen, kan du til enhver tid springe over til et decideret rekrutteringsforløb, hvor vi tager helt over for dig.

Læs mere om fastansættelser gennem Cooljobs her.

Søger du en bestemt persontype?

Der kan være mange gode grunde til at søge en bestemt type til virksomheden eller stillingen. Måske man har brug for en person, som har gode lederevner, måske man skal bruge en skarp analytiker, måske man mangler adspredelse fra de øvrige ansatte for at få nye inputs og måder at se tingene på.
Uanset dine ønsker til personlige egenskaber, kan det være en god idé at gøre brug af persontests for at opnå den information, du ønsker. Disse analyser er selvsagt ikke 1 til 1, men de kan give et godt billede af, hvilken person man har med at gøre.

Hvis du er på udkig efter en specifik persontype eller blot ønsker indsigt i vedkommendes profil, kan vi være behjælpelige med at foretage en analyse heraf. Vi er nemlig certificerede inden for Thomas DiSC-analyse og vil gerne teste de kvalificerede kandidater, som vi fandt til dig via Search and Select.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så læs mere herunder, eller kontakt os på tlf. 7060 5091

Kontakt os her!