Fastansættelser

Vi finder den rigtige medarbejder

Leder du efter din næste medarbejder? Så kan du med fordel gøre brug af rekruttering direkte til virksomheden. Vi hjælper dig med at finde præcis den person, som kan løfte firmaet. Vi er der hele vejen. Fra A til Z.

Det er både tidskrævende og besværlig at finde den rette medarbejder, men vi har ressourcerne til at varetage din ansættelse. På grund af vores specialudviklede rekrutteringsprocess kan du roligt fokusere på dine hovedopgaver, imens vi finder det helt rigtige match.

Vores rekrutteringsprocess indebærer:

1. Afdækning af virksomhedens behov og kultur, krav til kommende medarbejders personlige og faglige kvalifikationer samt hvilken persontype der søges.

2. Søgeprocessen kickstartes, og hertil hører en gennemgang af vores prækvalificerede kandidater, jobannoncer på relevante kanaler samt brug af vores netværk.

3. Personlige interviews afholdes med kandidater, som umiddelbart matcher profilen. Efter ønske udfører vi DiSC analyser og andre personligheds- samt færdighedstests.

4. De bedst egnede kandidater præsenteres for virksomheden både i form af skriftlig rapport og efterfølgende ved afsluttende samtale mellem kandidat, konsulent og organisation.

5. Når matchet er i hus og du har fundet din nye medarbejder, slipper du ikke helt for os med det samme. Vi følger selvfølgelig op på samarbejdet og sikrer os, at alt er, som det skal være.

Med vores gennemarbejdede rekrutteringsprocess kommer du uden om fejlansættelse, hvilket er meget værd. For ansætter du den forkerte medarbejder, kan det koste dyrt i både tid og penge, da du har spildt ressourcer på en forgæves rekruttering samt oplæring. I samspil med os, har du vished om, at din investering lønner sig i sidste ende.

Erfarne konsulenter

Hos os får du fat i den samme konsulent, hver gang du ringer. Det skaber tryghed for vores kunder, at de bliver sat i kontakt med præcis den medarbejder, som kender virksomheden, og ved hvad det drejer sig om.

Alle vores konsulenter har stor brancheindsigt, og de ved hvad der kræves til stillinger inden for de forskellige fag. De har en finger på pulsen i dit nærområde, og har forståelse for, hvad der rører sig i det lokale erhvervsliv.

Da vi er eksperter inden for rekruttering af arbejdskraft, sender vi kun gennemtestede kandidater til præsentation hos dig. Det vil sige, at vores konsulenter altid tjekker op på referencer, afholder samtaler og gennemgår relevant tests og screeninger med kandidaterne først.

Desuden har vi certificerede medarbejdere i den anerkendte Thomas DiSC-analyse. Du er altså sikret høj kvalitet af vores analyser.

Vi følger udviklingen

Vores verden bliver mere og mere digitaliseret, og det gælder selvfølgelig også i forhold til rekruttering. Derfor går vi meget op i at være aktive på de sociale medier, hvor mange af kandidaterne gemmer sig.

Vi annoncerer altså ikke blot på de traditionelle kanaler, men har udvidet vores search area til relevante digitale platforme for altid at kunne indhente kvalificerede kandidater til vores kunder.

I dagens Danmark ved mange, at glade medarbejdere skaber bedre resultater. Det er derfor vigtigt for os, at der er enighed om gode arbejds- og ansættelsesvilkår. Vi arbejder efter frasen ‘succes gennem mennesker,’ fordi vi ved, at det er vigtigt at have ansatte som skaber værdi for virksomheden.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så læs mere herunder, eller kontakt os på tlf. 7060 5091

Kontakt os her!