Som vi er trådt ind i anden fase af genåbningen af Danmark, åbner mange virksomheder, der før har lagt i dvale eller kørt på halv styrke, op igen. Mange erhvervsdrivende får rynker i panden, når de tænker på deres og samfundets økonomi, fordi det endnu er så uklart, hvordan corona krisen kommer til at påvirke bundlinjen. For at sikre dig den arbejdskraft, du har brug for på samme tid med, at du ikke brænder inde med dyre lønomkostninger, kan du med fordel bruge vikarer. Læs mere om hvordan vikarløsninger kan være vejen til en mere risikofri økonomi.

Hvordan er de danske firmaer påvirket af COVID-19?

I de seneste måneder har mange virksomheders drift og økonomi været plaget af virussen corona, da denne har betydet lukning af store dele af samfundet. Selvom det er forskelligt, hvordan og i hvilket omfang krisen har påvirket firmaerne, står en ting helt klart; det danske erhvervsliv bløder.

Nogle af de brancher som har været hårdest ramt, har været turistindustrien, restaurationsbranchen og servicefag, der har lidt store tab på manglen af kunder. Også en lang række af leverandører hertil kan mærke et betydeligt fald i deres omsætning. En del produktionsvirksomheder har været tvunget til at slukke deres maskiner, og det er dyrt, når produktionen ikke er i gang, men medarbejderne stadig skal have løn. 

Et gennemgående tema har længe været tvunget lukning, hvilket har resulteret i rekord mange fyringer på trods af regerings hjælpepakker. Så nu hvor landet så småt begynder at åbne op igen, står mange uden den nødvendige arbejdskraft, men stadig uden evne til eller med frygt for at genansætte.

 

Hvordan kan du bruge vikarer til at komme bedre gennem krisen?

Hvis du også er en af de mange erhvervsdrivende, der er bekymret for årsresultatet grundet corona krisen, kan du med fordel gøre brug af vikarer til at komme ovenpå igen eller skære ned på de faste omkostninger.

En del virksomhedsejere mangler mandskab, men tør ikke at (gen)ansætte faste medarbejdere af frygt for at stå overfor ekstra lønomkostninger de med tiden måske ikke har finansiere til. Med fastansættelser er du bundet til medarbejderne i større grad, end hvis du benytter vikarer.

Hvis du mangler arbejdskraft men er bekymret for økonomien, kan du bruge vikarer som en midlertidig men effektiv løsning.

Nogle af fordelene ved vikariater er…

  • Stor frihed ift. at op- eller nedjustere antallet af ansatte
  • At kunne skære ned på de unødvendige lønomkostninger
  • En sikkerhed i at have det personale du har brug for – selv med færre fastansatte

I samarbejde med et professionelt vikarbureau kan du komme udenom mange fastansættelser uden at gå ned på kvaliteten eller antallet af medarbejdere. Vikarløsninger gør det nemlig muligt for dig at leje arbejdskraft fra Cooljobs på dags-, uge-, måneds- eller årligt basis.

Med vikarer i din stab kan du få nøjagtig den hjælp du har brug for, når du har brug for den, samtidig med at du kan afskedige dem igen lige så let. Det giver dig en utrolig tryghed, uden at det binder dig til unødvendige lønomkostninger.

Cooljobs fungerer som din professionelle samarbejdspartner, der sender kompetente medarbejdere ud til dig, når det brænder på i kortere eller længerevarende vikariater. Desuden er det ikke dig, der betaler løn under sygdom samt pension til vikarerne – de udgifter dækker vi nemlig for dig.

Brug Cooljobs som dit engagerede vikarbureau

Med vores vikarservice opnår du ikke blot kompetente vikarer, der rykker ud med det samme, men du får også kontakt til en virksomhed, der går op i den gode relation med vores kunder. Det betyder, at vi altid holder hvad vi lover og arbejder på højtryk for at give dig den bedste service.

Hos os kan du få vikarer indenfor alle brancher, og med netop de evner du efterspørger, uanset hvor fagspecifikt det er. Vi tilbyder faglærte eller ufaglærte medarbejdere til både korte og langvarige vikariater.

Vi arbejder hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores vikarservice. En af grundene, til at vi kan sende vikarerne ud næsten med det samme, er fordi, vi har etableret en fyldig CV-database, hvortil det er muligt at kontakte prækvalificerede kandidater, så snart du ringer.

Cooljobs opererer på landsdækkende plan og har kunder samt vikarer spredt over hele Danmark. 

Kontakt os her for at få et bedre indblik i, hvad vi specifikt kan tilbyde dig og din virksomhed. Du kan læse mere om vores forskellige rekrutterings- og vikarservices via forsiden.

Seneste blogindlæg

Så læs mere herunder, eller kontakt os

Sådan gør du din virksomhed attraktiv for talenterne

I tidligere blogindlæg kunne du læse om, at der er mangel på hænder på arbejdsmarkedet. Det betyder, at de ansatte kan kræve mere af deres arbejdsgiver, og at der bliver skruet op for headhuntingen. Få her tips til, hvordan du holder på talenterne i din virksomhed....

Sådan rekrutterer du via de sociale medier

Har du endnu ikke udnyttet de mange fordele ved at rekruttere med SoMe? Så er det på tide! Læs her om, hvorfor din virksomhed aktivt skal bruge sociale platforme til at finde de bedste medarbejdere. Få også tips til, hvordan du kommer i gang. Hvorfor bruge sociale...

Sådan undgår du den dyre fejlansættelse

Det kan koste din virksomhed mellem 200.000 kr. til 500.000 kr. at ansætte den forkerte medarbejder. Alligevel ser vi det alt for ofte ske i det danske erhvervsliv. Kom uden om den dyre fejlansættelse ved at være opmærksom på dine egne fejl i rekrutteringen. Hvor...

Hvilke fordele får du som medlem af en a-kasse?

Hvis du mister dit job, træder din a-kasse ind og giver dig økonomisk støtte, indtil du igen finder arbejde. På den måde kan du komme på dagpenge frem for kontanthjælp, og det er der en række fordele ved. Læs mere om hvad a-kassen kan gøre for dig, lige her! Hvad er...

Hjælp, Corona stjal mit job! – Tips til den ledige

Corona-krisen har for flere danskere betydet, at de har mistet deres arbejde. Hvordan holder man humøret højt i sin jobsøgning, når verdenen gennemlever en pandemi? Læs med her og se flere tips til den ledige. Bare rolig, du er ikke alene At miste sit job kan føles...

Kontakt os her!