Muligheder for virksomheder

Rekrutterings- & vikarløsninger

Vi har løsningen

Vikariater giver fleksibilitet

Mange brancher er stærkt påvirkede af konjunkturerne, og alt efter hvordan disse arter sig, kan du have brug for enten mere eller mindre bemanding. Det kan være svært at imødegå høj- og lavkonjunkturer, hvis du udelukkende gør brug af fastansatte, da man trods alt ikke bare kan afskedige sine medarbejdere i tide og utide. Ligeledes har man ikke altid ekstra arbejdskraft på hånden.

Desuden kan du som virksomhedsejer ikke forudse, hvornår du pludselig mangler hænder. Det kan være svært at holde driften kørende på optimal vis, hvis ikke man har nogen til at varetage de arbejdsopgaver, som nu står uløste.

Her kommer vikarer ind i billedet. Det giver dig fleksibilitet, da du nemt kan op- eller nedjustere antallet af vikarer afhængig af dit behov for arbejdskraft. Ligeledes kan du hurtigt få vikarer ud til dig, hvis du mangler medarbejdere. 

 

Vi dækker hele landet

Cooljobs arbejder effektivt og hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores vikarydelser. Det er blandt andet vores etablerede CV-database, som gør det muligt for os at hive prækvalificerede kandidater op af hatten, når du ringer.

Vi leverer vikarløsninger til virksomheder spredt over hele Danmark, og har på forhånd vikarer, der venter på muligheden for at starte eller kan starte indenfor kort tid. Vi har potentielle medarbejdere lokaliseret i hele landet.

Den gode relation

Samarbejdet og relationen med vores kunder er yderst vigtigt for os. Derfor går vi meget op i altid at levere varen. Det betyder, at du efter opstart kan få kompetente vikarer ud til dig med kort varsel.

Det rette match

Det rette match mellem virksomhed og kandidat er altafgørende. Derfor går vi op i at finde det rette match mellem virksomhed og kandidat, og vores opgave er ikke løst, før alle parter er tilfredse. Vi hjælper dig med at finde lige præcis de individer, der kan skabe værdi for din virksomhed.

Valget er dit

Mulighederne er mange

Search and Select

Ønsker du selv at stå for rekrutteringen, men har du ikke tiden til det? Med Search and Select finder vi de kandidater, der bedst matcher jeres ønsker. Herefter sender vi kandidaterne videre til jer, hvorefter I selv står for at afholde jobsamtaler og den videre rekrutteringsproces.

Rekruttering

Spar tid og ressourcer ved at lade Cooljobs varetage rekrutteringen til din virksomhed. Med vores rekrutteringsproces finder vi det helt rette match til din virksomhed. Du undgår en dyr fejlansættelse, og i samspil med os har du vished om, at din investering lønner sig i sidste ende.

Try & Hire

Et Try & Hire-forløb giver både dig og din potentielt fremtidige ansatte mulighed for at se hinanden an, før der skrives under på en kontrakt. Grundlæggende er et Try & Hire-forløb et vikariat med henblik på fastansættelse. Først efter en prøveperiode træffes der en endelig beslutning.

Vikariat

Med vores vikarservice har du mulighed for at få vikarer ud til din virksomhed med kort varsel. Brugen af vikarer gør det muligt for dig at hyre folk på dags-, uge- eller månedsbasis. Dette gør det nemt for dig at op- eller nedjustere antallet af vikarer afhængig af dit behov for arbejdskraft. 

Et udpluk af vores

Samarbejdspartnere

Dine fordele

Hvad er fordelene ved vikariater?

Vikariater er i stigende grad blevet erhvervsdrivendes go-to løsning inden for mange fag, da der netop følger en lang række af fordele med.

Fordelene ved at gøre brug af vikarer:
– Du opnår større frihed og fleksibilitet i forhold til at op- eller nedjustere antallet af ansatte
– Du har et sikkerhedsnet, hvis dit firma akut mangler bemanding
– Du slipper for unødvendige lønomkostninger

Ved at have et vikarbureau i baglandet slipper du for ekstraomkostninger i forbindelse med løn. For det første behøver du ikke at have folk gående, når det ikke er nødvendigt. For det andet skal du ikke bekymre dig om løn under sygdom og pension til vikarerne. Disse udgifter varetager bureauet nemlig for dig.

Kundeudtalelse

” Vi har haft et konstruktivt indløb med Cooljobs. De har været gode til hurtigt at spore sig ind på vores behov og har med kort varsel hjulpet os med de rette kandidater til de funktioner på vores centrallager i Kolding, hvor vi havde brug for assistance.”

– Søren, Lemvigh-Müller

 

Kundeudtalelse

“Vi er meget glade for vores samarbejde med Cooljobs.

De har lyttet til vores behov og været nytænkende og rigtig gode til at tage initiativ ift. materiale video og opslag, hvor de har fundet de rette folk til DSV Prime Cargo. Hvilket har gjort at de har kunne løfte større volumen af profiler på kort tid, hvor vores behov har været størst.

Vi vægter vores samarbejde med Cooljobs højt og de får vores varmeste anbefalinger.”

– Trine Fricke, DSV