Historien bag Cooljobs

Om os

 

Vi er dem, som skaffer dig din manglende arbejdskraft eller finder drømmejobbet til den jobsøgende. Vi tilbyder vikar- og rekrutteringsløsninger til virksomheder inden for alle brancher.

vores værdier

Alt hvad vi gør, har til formål at hjælpe virksomheder med at finde det rette match, eller den jobsøgende med drømmejobbet. Vi skaber succes gennem mennesker.

Vores medarbejdere

Hos Cooljobs har vi glade, passionerede og engagerede medarbejdere, som sidder klar til at hjælpe virksomheder samt jobsøgende 365 dage om året alle døgnets timer. 

 

Den gode relation

Vi går højt op i den ærlige dialog, nærvær og vigtigst af alt, at vores kunder samt vikarer ikke føler sig som et nr. i rækken. Vi gør en dyd ud af at gøre os umage og sikre, at alle parter er tilfredse.

Lær os at kende

Hvem er Cooljobs

Vi er dem, som skaffer dig din manglende arbejdskraft eller finder drømmejobbet til den jobsøgende. Vi tilbyder vikar- og rekrutteringsløsninger til virksomheder inden for alle brancher.
Cooljobs er rent fysisk placeret i Kolding, men vores ydelser strækker sig til hele Danmark. Det betyder, at du kan få hjælp til din rekruttering eller som privatperson i søgen efter nye udfordringer, uanset hvor i landet du befinder dig.
Vores slogan lyder “succes gennem mennesker.” Det er ikke blot en sætning, som står på logoet, men et motto vi tror på. Vi er overbeviste om, at et firmas succes kan måles direkte på de ansatte, både i forhold til valget af medarbejdere og deres trivsel. Netop grundet denne overbevisning, ved vi, at vores arbejde gør en forskel.

Historien bag Cooljobs

Bag om kulissen på Cooljobs finder du mennesker med mange års erfaring inden for vikar- og rekrutteringsbranchen. Vi brænder for altid at finde det perfekte match og skabe den gode relation med både kunder og privatpersoner.
Hos os har man kontakt med konsulenter, der har brancheerfaring og deraf godt kendskab til de områder, som de arbejder med. Det gør det muligt for os at tilbyde den bedste service og rådgivning i og med, at vi kender netop det erhverv, som du bevæger dig i.
Vi går op i den ærlige dialog. Det betyder, at vi aldrig lover mere, end vi kan holde, og du får, hvad du er blevet garanteret. Det, tror vi, er en af de faktorer, som ligger til grund for, at mange af vores klienter har fulgt os i mange år. Cooljobs er en troværdig samarbejdspartner.

Det at hjælpe andre mennesker med at finde de bedste løsninger, har været en kæmpe motivationsfaktor i valget af karrierevej for Cooljobs’ grundlægger og indehaver Linda Fromsejer-Olsen. Til start beskæftigede hun sig i hotelbranchen, hvor hun netop kunne pleje sin interesse for at være i kontakt med mennesker og yde god service, men efterhånden startede hun som rekrutterings-konsulent. Derfra gik det kun én vej, og i 2006 trådte hun ind og var med til at starte en afdeling i vikarbranchen i Kolding, og hun har ikke forladt faget siden.

Vi drager stor fordel af Linda Fromsejer-Olsens’ mangeårige erfaring, da hun har været i branchen under afgørende perioder gennem tiden. Hun var der dengang omkring 2007, hvor det gik rigtig stærkt, og jobmarkedet nærmest var støvsuget for kandidater. Hun var der i 2010, da finanskrisen ramte, og det var svært at opstøve kunder, fordi finanserne simpelthen ikke var til ekstra mandskab.

Det har været en utrolig rejse for Linda Fromsejer-Olsen, som har arbejdet hårdt for at komme til tops i branchen, og hun følte siden, at tiden var inde til at starte sit eget – deraf kom Cooljobs til.

Vi hjælper alle virksomheder, store som små, uanset hvad I beskæftiger jer med ,og hvem I skal bruge, for det er netop forskelligheden og uforudsigeligheden, der gør, at vikar- og rekrutteringsbranchen er super spændende at arbejde inden for.

Kontakt os

Akseltorv 6B, 3. sal
6000 Kolding
+45 70 60 50 91
kontakt@cooljobs.dk