Cooljobs Care

Til den jobsøgende

Til den jobsøgende

Cooljobs Care er altid på udkig efter vikarer med erfaring fra social- og sundhedssektoren.

Cooljobs Care er vikarbureauet for dig, der enten er uddannet indenfor social- og sundhedsområdet eller har god erfaring derfra. Vi tilbyder både kortere- og længerevarende vikariater på både sygehuse, plejehjem, bosteder m.m. 

Cooljobs Care er en fleksibel vikarordning, der giver dig mulighed for selv til at tilrettelægge, hvor og hvornår du arbejder. Det giver dig frihed og fleksibilitet i din hverdag, da du er ikke er forpligtet til at tage vagter eller til at skulle arbejde et bestemt timeantal i ugen. 

At arbejde som vikar kan være det, der sætter gang i din karriere og giver dig den fornødne erfaring til at søge din drømmestilling. Du kan også benytte et vikarjob til at supplere lønnen fra en fast stilling.

Hvad tilbyder vi?

Som vikar hos Cooljobs Care har du mulighed for at teste forskellige arbejdstider og jobs af, inden du binder dig til en fastansættelse. Det giver dig frihed og fleksibilitet, idet du ikke er bundet til faste timer og vagter.

Cooljobs Care fungerer som dit sikkerhedsnet, da vi altid har vagter, vi kan tilbyde. Vi er leddet mellem kandidat og virksomhed, og vi skaber gode ansættelsesforhold med gode relationer.

Vi aflønner efter FOA’s overenskomst hver 14. dag og lønnen udbetales bagud. Vi har en åben dialog med alle vores vikarer, der skaber et trygt miljø, som imødekommer medarbejdernes behov.

Som vikar for Cooljobs Care kan du:

  • Øge dit økonomiske råderum
  • Tilrettelægge din egen arbejdsuge
  • Gøre en forskel for mennesker med behov for hjælp
  • Møde nye udfordringer
  • Udvikle dig både personligt og fagligt
  • Prøve at arbejde forskellige steder