Cooljobs Care

Til det Offentlige

Til det offentlige

Cooljobs Care er svaret på dine bemandingsudfordringer inden for social- og sundhedssektoren.

Vores vikarer er uddannet indenfor hver deres ekspertiseområde og har god erfaring fra faget. Om vi sender en vikar ud til et kortere- eller længerevarende vikariat er underordnet – fagligheden er altid i top.

I social- og sundhedssektoren er god omsorg ikke blot betinget af et højt fagligt niveau, men afhænger også af nærkontakt og tillid. Alt sammen noget vi og vores vikarer værner om. Vores vikarer møder ind med tillid og respekt for borgerne og støtter dem i deres hverdag.

Hos Cooljobs Care bestræber vi os på at levere det bedst egnede personale til hele social- og sundhedssektoren. Vi skaber det rette match af kandidater til lige præcis jeres opgave.

Oplever du udfordringer med at fylde vagtplanen grundet sygdom, ferie eller andet?

Cooljobs Care er en fleksibel vikarordning, der gør det muligt at sende kvalificeret personale ud med kort varsel. Hos os har I mulighed for selv at kunne op- eller nedjustere antallet af vikarer, der er brug for på et givent tidspunkt.

Vi har fokus på at sende kendte ansigter ud til gentagne opgaver. Det skaber stabilitet, kontinuitet og tryghed for både borgerne, jeres ansatte samt vores vikarer.

Et samarbejde med Cooljobs Care sikrer dig en kompetent samarbejdspartner, der ikke går på kompromis i kvaliteten af vikarydelser. Ved at bruge Cooljobs Care er der ikke mangel på varme hænder, da puslespillet med vagtplanen går op.

Ring og hør mere om vores vikarservice og muligheden for en samarbejdsaftale på tlf. 70 60 50 91