MÅNEDENS VIKAR FOR SEPTEMBER ER: JENS ANDREASEN

Jens har været flere steder som vikar, og han nyder de forskellige oplevelser – blandt andet det at møde en masse nye mennesker. Hør mere om Jens’ hverdag som vikar og hans syn på den fleksible arbejdsplads.


 

Hvad er dit drømmejob?

Det har jeg ingen idé om. Så længe jeg ender med noget, jeg finder interessant, så er jeg godt tilfreds.

 

Hvor meget erfaring har du med at være ude som vikar, og hvad synes du om det?

Jeg startede med at være vikar i oktober 2019, så jeg er ved at nærme mig ét år som vikar. I min tid som vikar har jeg været lidt rundt omkring. Jeg har været ved Easyfood, som er et industrielt bageri, hvor jeg har været med til at lave og pakke mange forskellige madvarer – lige fra pølsehorn til dagmartærter. Jeg har også været ved Novadan som producerer vaskepulver, Lynddahl, en plastikfabrikant i Ribe, og Sunflow hvor jeg var med til at lave varmevekslere i titanium. Noget af det jeg bedst kan lide ved at være vikar er at komme forskellige steder hen, da det er spændende at komme ud og arbejde med nye ting og møde nye mennesker. Alle de steder jeg har været, har de ansatte været meget rare at arbejde sammen med, og jeg har fundet venner blandt både de ansatte og mine med-vikarer. Alt i alt er jeg meget glad for mit arbejdsmiljø 🙂

 

Hvilke fordele er der ved at være vikar kontra fastansat?

Den største fordel er klart fleksibiliteten i din arbejdsplan. Da alle vagter sker efter aftale, er det intet problem, hvis man for eksempel beslutter sig for at tage ud og rejse. Kort efter jeg startede, tog jeg en 6 ugers rejse til Spanien. Det kunne jeg ikke have gjort, hvis det ikke var et vikar bureau. Ellers er det muligheden for at komme forskellige steder hen og arbejde, som jeg har nævnt tidligere.

 

Er der noget, du savner, ved at have en fast stilling?

Nej det er der egentlig ikke. Jeg får rigeligt med timer, og jeg er glad for mit arbejde. Jeg har det ganske godt som vikar.

 

Har du nogle sjove historier fra din tid som vikar?

Da jeg arbejdede ved Sunflow samlede vi engang en stor varmeveksler – kun for at finde ud af at den var fyldt med huller. Den bestod af ca. 200 titanium-plader af 1,5 kvadratmeter hver. For at identificere pladerne med huller i skulle jeg spray rød maling på den ene side og hvid på den anden. På den måde kunne man se det røde maling på den hvide side, hvis der var hul i pladen. Normalt gør man det nok på ca. 10 plader om dagen, men da alle pladerne i veksleren skulle røbes, blev jeg sat til at spraymale alle 200 plader. Da jeg kom hjem, så jeg, at masken jeg havde haft på ikke dækkede mit hår, så det var blevet helt rødt.

 

Hvad er dine erfaringer med Cooljobs?

Jeg er meget glad for Cooljobs. Jeg får som sagt rigeligt med timer, og alle mine kollegaer er super søde.

 

Hvordan er kontakten med din personlige konsulent (i dette tilfælde Linda)?

Linda er meget rar at have som konsulent. Hun er meget forstående og trænger sig ikke på, når hun ringer med en vagt.

 


 

Stort tak til Jens Andreasen for at være vores Månedens Vikar for september, og for at dele hans hverdag som vikar. Er du selv vikar hos os, har du også mulighed for at blive valgt som Månedens Vikar. Du kan selv gøre os opmærksom på det, hvis du synes, du har gjort en god indsats. Vi kontakter løbende de gode kandidater.

Vi deler både gode historier og spændende jobstillinger på vores Facebook side, som du finder her: Cooljobs på Facebook
Du kan også finde os på Linkedin: Cooljobs på Linkedin
Er du interesseret i at se vores aktuelle jobstillinger? Find dem her på Joblisten