STORT TILLYKKE TIL MÅNEDENS VIKAR I SEPTEMBER 2022: Hilal Onal

Selvom Hilal kun har været vikar hos os i få uger, så gjorde hun fra dag 1 stort indtryk hos vores personalekonsulenter. Der var derfor heller ingen tvivl om, at Hilal skulle være månedens vikar.

“Hilal er en fighter type, hvis arbejdsmoral er bemærkelsesværdig. Mens hun venter på at finde et job som radiograf, vil hun hellere arbejde ufaglært end at være på dagpenge. Det er desuden altid en fornøjelse at tale med Hilal, som er meget sød og høflig.” Anders, personalekonsulent

Hilal er ude som vikar hos vores fynske kunde Orana, som også har rost hendes til skyerne. De har været så tilfredse med hendes arbejde, at de har booket ekstra vagter kun til hende.
 

Du kan læse mere om Hilals oplevelse som vikar her:

 

– Hvor hørte du om Cooljobs?
Jeg hørte om Cooljobs ved et rent tilfælde. Jeg kiggede på Jobnet og var desperat efter et arbejde. Da jeg er lige blevet færdiguddannet som radiograf og kæmpede med dagpenges ligegyldige krav for at få udbetalt dagpenge. Jeg kunne ikke overskue, at der i forvejen var der ikke noget arbejde i mit eget fagområde, og så skulle søge alle mulige steder for at opfylde kravet på minimum 2 ansøgninger om ugen. Jeg ringede ved et tilfælde på en gammel annonce på Jobnet, hvor jeres konsulent sagde, at stillingerne var besat. Han sagde, at jeg kunne uploade et CV på Cooljobs’ hjemmeside. Dette gjorde jeg. Men kiggede på ledige stillinger og fandt så annoncen ved en af jeres konsulenter, der søgte en medarbejder til Orana. Jeg fik et arbejde med det samme. Det var sådan, jeg hørte om Cooljobs.

 

Hvad er dine erfaringer med Cooljobs?
Jeg vil sige helt klart det bedste vikarbureau. Jeg har uploadet mit CV hos utallige vikarbureauer og hørte aldrig fra dem. De lovede at vende tilbage, men det gjorde de aldrig. Cooljobs gav mig arbejde med det samme. Svarede på mine mails, sms’er og opkald med det samme. Helt klart positive erfaringer med Cooljobs.

 

Hvor længe har du været vikar, og hvad synes du om det?
Jeg er ved at være slut med min anden uge og starter på min tredje uge. Jeg synes, det er meget fedt. Tjener en del flere penge end hvad jeg ville, hvis jeg var på dagpenge.

 

Hvilke fordele er der ved at være vikar kontra fastansat?
Jeg vil sige, at vikar er mere ustabilt. Man tænker yes nu har jeg arbejde i denne uge, men hvad med næste uge, kan jeg blive booket der. Hvis jeg arbejder så meget, kan jeg tjene så meget. For mig at melde mig fuldtidsansat som vikar, og melde mig ud af dagpenge systemet, var en chance jeg tog, men heldigvis er der arbejde hele tiden. Men hvis man søger en midlertidig løsning som mig, for at undgå dagpenge på grund af deres dårlig sats for nyuddannet, samt deres mærkelige og helt umenneskelige krav for, at man kan få dagpenge, så er vikar helt optimalt løsning.

 

Hvordan er din kontakt med din personlige konsulent?
Anders er en fantastisk konsulent. Svarer på beskeder og opkald med det samme. Er mega hjælpsom når man stiller spørgsmål og ønsker om vikariater og jobs. Han gør alt for at opfylde ens ønsker i forhold til hvordan, hvor og hvornår man vil arbejde. Det hele bliver tilpasset efter ens behov. Så Anders fra Cooljobs er helt klart mega dygtig til sit arbejde. Jeg er glad for at have ham som konsulent. Udover det er han mega flink at snakke med og han ser en i øjenhøjde, som gør, at der ikke bliver skabt en distanceret relation mellem arbejdsgiver og arbejdstager, men at han skaber en form for venskabeligt bånd, der ikke skaber en distance, som mange andre konsulenter fra andre vikarbureau gør. Det gør bare, at når man ikke har en god kommunikation og relation så gider man ikke rigtig tilbage til vikarbureauet. Men den relation Anders har skabt til en gør, at man automatisk også vil gerne tilbage til vikarbureauet og arbejde for jer. Så til Anders fra Cooljobs: Keep up the good work, you are doing great.

 

Har du nogle sjove historier fra din tid som vikar?
Jeg har ikke rigtig nogen sjove historier. Udover at der er meget fynsk humor der, hvor jeg arbejder, som vikar lige nu.

 

Vil du anbefale Cooljobs som et godt sted at være vikar?

Som beskrevet er Cooljobs et af de bedste vikarbureauer, jeg er meldt ind i. Andre steder, som jeg har sendt mit CV til, ringede aldrig tilbage, selvom man ringede en del gange og sagde til dem, at de havde lovet, at de ville ringe tilbage, så ringede de aldrig tilbage. Sådan er der ikke med Cooljobs. Hvis man ringer til de numre, der er på ledige stillinger, så får man arbejde med det samme efter man har indsendt et CV. Konsulenterne holder, hvad de lover. En af konsulenterne der hedder Rikke sagde at hun ville ringe næste fredag for at hører om der var vagter jeg var interesseret i. Jeg havde nok tænkt at hun ikke ville ringe tilbage og havde faktisk i løbet af ugen glemt at hun ville ringe. Rigtig nok holdt Rikke, hvad hun lovede og ringede 1 uge efter som var om fredagen. Så jeg vil helt klart sige ja. Cooljobs er et godt sted at være.

Når man siger eksempelvis “Hey jeg vil gerne være det her sted også i næste uge”, hvor de svarer, at ligeså snart de har fået bestilling af arbejdsgiveren, vil de booke en. Jeg har oplevet det for tredje uge træk, at man bliver booket med det samme uden nogen problemer. Men det er også, fordi jeg har en dygtig konsulent (Anders). Indtil jeg finder et arbejde som radiograf, vil jeg helt klart blive hos Cooljobs og ikke tage hen til andre vikarbureauer, der oprigtig ikke tager en seriøst af en grund jeg ikke rigtig ved hvorfor.

 


 

Tusind tak til Hilal for den meget værdsatte indsats som vikar hos Cooljobs og for de meget fine ord, som vores jobkonsulenter har fået med på vejen.

Er du selv vikar hos os, har du også mulighed for at blive valgt som Månedens Vikar. Du kan selv gøre os opmærksom på det, hvis du synes, du har gjort en god indsats. Måske har du fået ros ude i virksomheden, som de ikke har videregivet til os. Send os en mail på kontakt@cooljobs.dk HUSK også at læse de forrige profiler af Månedens Vikar, som du finder lige her i vores blog.


Vi deler både gode historier og spændende jobopslag på vores sociale medier. Følg med her: Facebook, LinkedIn, Instagram eller TikTok Er du interesseret i at se vores aktuelle jobstillinger? Find dem her