STORT TILYKKE TIL MÅNEDENS VIKAR I NOVEMBER: KATHRINE MADSEN

Kathrine har været vikar i 3 måneder, og har indtil videre været et pragteksemplar. Kathrine har mere eller mindre været fast inventar på EasyFood, hvor hun har stået til rådighed alle ugens dage. Kamilla, som er Kathrines kontaktperson siger således “Det er altid rart at ringe til en vikar, som Kathrine, fordi hun altid har ja-hatten på og gerne vil arbejde. Kathrine får også mange roser fra EasyFood for hendes arbejdsindsats, hvilket er en fornøjelse at ligge øre til”.

Du kan læse mere om hvem Kathrine er, og hvordan forløbet som vikar har været nedenfor.


 

Hvilken baggrund har du? (evt. uddannelse, tidligere beskæftigelse, brancher o.l.)
Jeg kommer fra Børkop, og blev i sommers sproglig student på Rosborg Gymnasium & HF i Vejle. Udover mine nu faste vikartimer hos Easyfood i Kolding, har jeg også et lille bijob, ved siden af, i en hundekennel. Jeg har lidt erfaring inden for servicebranchen, da jeg tidligere har haft et fritidsjob, som butiksassistent ved SOLO Concept.

Hvad er dit drømmejob?
I øjeblikket går jeg ikke efter en bestemt titel, jeg håber derimod at finde en beskæftigelse, som jeg finder interessant og spændende. Min store passion ligger inden for sprog og kultur, samt at rejse. Jeg ser mig klart i et job med stor geografisk mobilitet, samt vekslende opgaver i min hverdag.

Hvor meget erfaring har du med at være ude som vikar og hvad synes du om det?
I de tre måneder jeg nu har været vikar ved Cooljobs, har jeg været rekrutteret til to fabrikker – en enkelt gang til Danpo og resten af tiden ved Easyfood. Dette har på kort tid givet mig en stor indsigt i, hvad det vil sige at være på forskellige arbejdspladser, samt hvordan hverdagen på en fabrik kan foregå. I mit tilfælde har det været på morgen-, dag- og weekendhold. At skulle op kl. 04 om morgenen, har været lidt af en omvæltning fra gymnasiet.
Jeg har tilmed fået nogle sociale kompetencer fra det store fællesskab, som jeg pludselig er blevet en del af, hvilket jeg er meget glad for. Det er rart at være en del af Easyfood, da de har et godt arbejdsmiljø, hvor man kan lave sjov, og får opbygget en relation til ens kollegaer, både vikarerne og de fastansatte. Det er selvfølgelig også fedt at møde nye vikarer. I forlængelse heraf, vil jeg mene, at jeg er blevet mere ”robust”, da tonen godt kunne virke lidt grov i starten, men med et godt humør og en optimistisk tilgang, overkom jeg det.

Hvilke fordele er der ved at være vikar kontra fastansat?
Fordelen er klart, at ens uge ikke bliver så ensformig, da man ikke er bundet til sit arbejde, og kan tage de vagter som passer til en. Selvom jeg kun er hos én virksomhed nu, foretrækker jeg stadig at være vikar, da jeg har mulighed for at være i flere afdelinger i produktionen. Man får desuden lynhurtigt erfaring og kompetencer som man kan tage med sig i rygsækken, fra en branche man måske ellers ikke ville have arbejdet inden for.

Har du nogle sjove historier fra din tid som vikar?
Udover at have væltet utallige kasser med pølser, og gang på gang gledet i klatter af dej, synes jeg, det er svært at fremhæve én historie. Alle dage er, hvad man gør dem til, og jeg har valgt at fylde mine vagter med positivitet og humor – selvfølgelig uden at glemme produktiviteten helt 😉

Hvad er dine erfaringer med Cooljobs?
Cooljobs er, efter min mening, et vikarbureau som hurtigt og effektivt kan anskaffe virksomheder den arbejdskraft og hjælp, der er behov for, på meget kort tid. To dage efter jeg havde sendt min ansøgning afsted, var jeg i arbejde. Siden har jeg næsten haft vagter svarende til fuldtid.

Hvordan er din kontakt med din personlige konsulent?
For mit vedkommende, har både Linda og Kamilla stået klar med vagter til mig.
Kontakten har, for mig, oftest været ved 04-06-tiden, så det er ikke blevet til de store samtaler, dog har Linda og Kamilla formået at opbygge en god relation til mig. De er søde at tale med, og formår også at sammensætte gode vikarhold.

 


 

Stort tak til Kathrine for den gode indsats og stort tillykke med titlen “Månedens Vikar” – ligeledes skal der lyde et tak, for at dele sin erfaring som vikar og de rosende ord.

Er du selv vikar hos os, har du også mulighed for at blive valgt som Månedens Vikar. Du kan selv gøre os opmærksom på det, hvis du synes, du har gjort en god indsats. Vi kontakter løbende de gode kandidater.

HUSK også at læse de forrige profiler af Månedens Vikar, som du finder lige her i vores blog.

 


 

Vi deler både gode historier og spændende jobstillinger på vores Facebook side, som du finder her: Cooljobs på Facebook

Du kan også finde os på Linkedin: Cooljobs på Linkedin

Er du interesseret i at se vores aktuelle jobstillinger? Find dem her på Joblisten