STORT TILLYKKE TIL MÅNEDENS VIKAR I MARTS 2022: Charlotte Jensen

Charlotte har været vikar i omkring 7 måneders tid og har været en helt fantastisk kandidat. Hun har været en stor hjælp for vores recruiter, Line. Herved tilføjer Line, “Hun gør det til UG! Kunden roser hende til skyerne. Hun er trådt ind i en, for hende, ukendt verden domineret af mænd, og lige meget hvilken opgave, hun bliver sat til, så tager hun imod den med et smil. Hun er en fantastisk medarbejder for både os og Altrad Services”

Du kan læse mere om hvem Charlotte er, og hvordan forløbet som vikar har været nedenfor.


 

– Hvor hørte du om Cooljobs?

Jeg så et jobopslag vedr. containertømning på Facebook da jeg søgte job. Derefter blev jeg meldt ind som vikar. Men jeg mener også at have set opslag på Jobnet.dk.

Hvad er dine erfaringer med Cooljobs?

Jeg har gode erfaringer med Cooljobs. Det har altid været nemt at komme i kontakt med min ‘kontaktperson’/personlige konsulent og har altid mødt venlighed fra hendes side. Også fra andre i bureauet.

Hvor længe har du været vikar, og hvad synes du om det?

Jeg startede med at vikariere fra 15. oktober 2021, så jeg har været vikar i cirka et halvt år. Og stort set alle de steder jeg har været, har været gode arbejdspladser. Jeg skulle lige vænne mig til at arbejde som vikar, da jeg ellers har haft arbejde i form af fastansættelse. Det er både spændende og udfordrende.

Hvilke fordele er der ved at være vikar kontra fastansat?

Man bestemmer selv sin arbejdstid. Man er mere ‘herre over sit arbejdsliv’. Jeg syntes også det har været spændende, ikke at være låst fast et sted og jeg har kunnet prøve forskellige slags arbejdsopgaver, så man ikke føler at man kører fast i de samme ting.

Hvordan er din kontakt med din personlige konsulent?

Den har været rigtig god. Line Lindegaard er både sød og professionel i hendes kontakt til mig. Hun er forstående og rummelig som person.

Har du nogle sjove historier fra din tid som vikar?

Ikke decideret. Men der hvor jeg har været i længere perioder af gangen, har jeg haft det hyggeligt, godt og sjovt med dem jeg arbejder sammen med.

Vil du anbefale Cooljobs som et godt sted at være vikar?

Helt bestemt.

Yderligere kommentarer?

Jeg er meget tilfreds med Cooljobs. De tilbyder mange muligheder og er alsidige inden for deres udbud af arbejde. Jeg har prøvet forskellige ting, som ellers ikke var inde for mit normale arbejdsområde og jeg har haft nogle rigtig gode oplevelser.


Der skal her lyde en STOR tak til Charlotte for den gode indsats som vikar hos os! Vi takker også for at hun har lyst til at dele sin erfaring som vikar – og for den fine ros!

Er du selv vikar hos os, har du også mulighed for at blive valgt som Månedens Vikar. Du kan selv gøre os opmærksom på det, hvis du synes, du har gjort en god indsats. Vi kontakter løbende de gode kandidater.

HUSK også at læse de forrige profiler af Månedens Vikar, som du finder lige her i vores blog.


Vi deler både gode historier og spændende jobstillinger på vores Facebook side, som du finder her: Cooljobs på Facebook

Du kan også finde os på Linkedin: Cooljobs på Linkedin

Er du interesseret i at se vores aktuelle jobstillinger? Find dem her på Joblisten