Månedens Vikar
Som noget nyt vil vi hver måned dele et portræt af en af vores vikarer, som gør det specielt godt. Det kan være, vikaren har skabt ekstra god stemning på arbejdspladsen, har overholdt alle regler, er god til at tage fat eller noget helt fjerde. Med vores portrætter kan du få indblik i, hvordan en vikars hverdag kan se ud samt hvilke fordele, der er ved de frie rammer.

Vores første mand, der får titlen som Månedens Vikar er: JULIUS SØRENSEN
Julius har prøvet lidt af hvert – lige fra at arbejde i Føtex til at sidde som telefonsælger. Han startede i oktober 2019 hos Easyfood gennem Cooljobs, og vi har stillet ham en række spørgsmål.

 


 

Hvad er dit drømmejob?

Jeg starter i militæret til august. Jeg har hele tiden vidst, at jeg gerne ville i militæret, og har brugt Cooljobs til at finde vikarjobs, indtil jeg blev gammel nok – og der var en plads til mig.

 

Hvor meget erfaring har du med at være ude som vikar, og hvad synes du om det?

Man skal arbejde sig op for at få flere vagter, men nu er jeg (og en anden) blevet førstevalg hos Easyfood man får flere vagter, jo bedre man gør sit arbejde.

Jeg har været ved NDI en uges tid. Jeg har også været ved Sonflow i 4 uger (fordelt over flere uger), og jeg kunne godt lide at prøve forskellige arbejdsdage og arbejdsstillinger.

Jeg har i princippet ikke været så kræsen ift., hvor jeg skulle arbejde – jeg skal bare have arbejde, indtil jeg starter i militæret.

I forhold til arbejdsmiljøet har jeg været glad for sammenholdet mellem de andre vikarer.

 

Hvilke fordele er der ved at være vikar kontra fastansat?

Fordelene ved fastansættelse: man ved, hvor meget man har at gøre med, da man er sikret samme løn hver måned.
Fordelene ved at være vikar: en stor fleksibilitet og frihed. Man kan altid tage fri, hvis man har brug for det.

Men jeg føler mig næsten som en fastansat ved Easyfood, fordi jeg har arbejdet mig op på mellem 27-34 timer i ugen.

 

Er der noget, du savner, ved at have en fast stilling?

De faste mødetider giver en god rutine, men de varierende vagter, man får som vikar, gør at man selv kan vælge, hvornår man vil møde ind.

 

Har du nogle sjove historier fra din tid som vikar?

Når man starter som vikar, kan teamet godt være lidt skrappe i starten (smiler), men nu laver jeg også lidt sjov med de nye vikarer. Vi siger fx, at de skal huske at tælle alle pølserne, når de laver pølsebrød 😀

 

Hvad er dine erfaringer med Cooljobs?

Jeg vil anbefale Cooljobs, fordi Linda tager sig af sine vikarer kontra andre bureauer, hvor jeg har følt mig som en lille brik i et stort spil. Cooljobs’ kunder har også været gode til at tage godt imod vikarerne. Fx var chefen ved Sonflow ude og hilse på alle vikarerne – og det oplever man ikke normalt.

 

Hvordan er kontakten med din personlige konsulent (i dette tilfælde Linda)?

Jeg snakker godt med Linda og hjælper til med at finde ekstra vikarer via forbindelser. Min erfaring er, at hvis man gider have en god relation med Linda, så får man det også!

Linda er også populær blandt de andre vikarer, fordi hun tager sig tid til at snakke med folk om andet end bare arbejde. Hun tager også telefonen, uanset hvornår man ringer. Linda er en af de bedre chefer, jeg har haft, da hun tager hensyn til andre.

 


 

Stort tak til Julius Sørensen for at dele hans hverdag som vikar. Er du selv vikar hos os, har du også mulighed for at blive valgt som Månedens Vikar. Du kan selv gøre os opmærksom på det, hvis du synes, du har gjort en god indsats – ellers kontakter vi de gode kandidater.

Vi deler både gode historier og spændende jobstillinger på vores Facebook side, som du finder her: Cooljobs på Facebook
Du kan også finde os på Linkedin: Cooljobs på Linkedin