CV-database

Upload CV her

Vores CV-database er et vigtigt led i den service, vi yder til både virksomheder og jobsøgende. Vi bruger vores system til at finde de kandidater, som passer til ledige stillinger hos vores kunder samt til at finde ønskejobbet til dig, der er klar til at tage det næste skridt på arbejdsmarkedet.

Med et etableret arkiv formår vi hurtigt og effektivt at matche kandidater og stillinger. Vi går ikke blot op i, at virksomheden får den rette medarbejder, men at du finder en arbejdsplads, hvor dine ønsker og behov som ansat bliver mødt.

Databasen gør det muligt for os at levere den bedst mulige service, da vi i mange tilfælde allerede kan have en kompetent medarbejder på lager, når vi bliver kontaktet af virksomheder i mangel på arbejdskraft.

Hvorfor uploade dit CV hos os?

I Danmark har vi mange talenter, som bare mangler at finde den rette hylde. Derfor går vi progressivt til værks og kontakter firmaer for dig i en slags omvendt headhunting. Altså kan du med fordel oprette dig i vores CV-database, hvis du mangler nye muligheder eller ønsker, at vi matcher dine kvalifikationer med relevante stillinger, som du måske ikke selv havde overvejet.

Der er en bred platform af brancher og mange forskellige jobtyper på jobmarkedet i dag, og det kan være svært at navigere mellem de mange muligheder. Vi arbejder efter princippet; alle jobs er cool for den rette.

Ved at registrere dig ved os, får du chancen for at blive kontaktet med det samme, når dit potentielle nye drømmejob dukker op. Så hvad venter du på? Upload dit CV i dag!

Vi beskytter dine oplysninger

Beskyttelsen af dine data er meget vigtig for os, og derfor efterlever vi reglerne for GDPR uden undtagelse.

Søger du til en konkret stilling via vores hjemmeside, accepterer du i denne forbindelse vilkårene for anvendelse af dine personlige oplysninger. Vi indsamler og lagrer persondata med det formål at vurdere og kontakte privatpersoner, der ønsker, samt er kvalificerede til aktuelle eller fremtidige ledige stillinger, som skal besættes.

Uploader du derimod dit CV i vores system uden en konkret stilling for øje, videregives dine oplysninger og CV ikke, medmindre du har indvilliget i andet. Vi behandler dine data med største fortrolighed.

Du kan altid anmode om, at vi sletter dine data ved at henvende dig til Linda Olsen via mail lfo@cooljobs.dk.
Vi sletter automatisk dine personoplysninger efter 6 måneder hvis ikke du har været aktiv hos os.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så læs mere herunder, eller kontakt os på tlf. 7060 5091

Kontakt os her!

Seneste blogindlæg
Ofte stillede spørgsmål (FAQ) – Få svar på dine bekymringer

Vi har efterhånden set (og hørt) lidt af hvert på kontoret, og i dag har vi samlet og besvaret nogle af de ofte stillede spørgsmål, vi får igen og igen fra vores vikarer. Vores mål er, at du bliver klædt godt på til livet som vikar - ligegyldigt om du har mange år i...

4 gode råd til at booste arbejdsglæden

Første indlæg i vores miniserie vedrørende et godt arbejdsmiljø handler om at forbedre arbejdsglæden for dine medarbejdere. Når dine ansatte kan lide at gå på arbejde, kommer det nemlig ikke kun dem til gode, men det afspejles faktisk direkte på bundlinjen. Læs mere...

Genåbning af Danmark – brug vikarer for at sikre en stabil økonomi

Som vi er trådt ind i anden fase af genåbningen af Danmark, åbner mange virksomheder, der før har lagt i dvale eller kørt på halv styrke, op igen. Mange erhvervsdrivende får rynker i panden, når de tænker på deres og samfundets økonomi, fordi det endnu er så uklart,...