Bliv vikar eller login her

Bliv vikar her - registrer dig nemt og hurtigt

Vores CV-database er et vigtigt led i den service, vi yder til både virksomheder og jobsøgende. Vi bruger vores system til at finde de kandidater, som passer til ledige stillinger hos vores kunder samt til at finde ønskejobbet til dig, der er klar til at tage det næste skridt på arbejdsmarkedet.

Med et etableret arkiv formår vi hurtigt og effektivt at matche kandidater og stillinger. Vi går ikke blot op i, at virksomheden får den rette medarbejder, men at du finder en arbejdsplads, hvor dine ønsker og behov som ansat bliver mødt.

Ved at registrere dig ved os, får du chancen for at blive kontaktet med det samme, når dit potentielle nye drømmejob dukker op. Så hvad venter du på? Upload dit CV i dag! 

Allerede vikar? login her og se din profil

Har du været inde på din profil i dag? Her har du altid muligheden for at opdatere dine oplysninger eller dit CV, og få et overblik over dine kontrakter, godkende vagter og se hvilke vagter du er booket til, samt godkende dine timer. 

Har du problemer med at logge ind? Så kontakt os på telefon +45 70 60 50 91 fra kl. 08:00 til 16:00 i alle hverdage. Du kan desuden skrive til os på job@cooljobs.dk. Husk at oplyse navn og telefonnummer, så vi kan vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi beskytter dine oplysninger

Beskyttelsen af dine data er meget vigtig for os, og derfor efterlever vi reglerne for GDPR uden undtagelse.

Søger du til en konkret stilling via vores hjemmeside, accepterer du i denne forbindelse vilkårene for anvendelse af dine personlige oplysninger. Vi indsamler og lagrer persondata med det formål at vurdere og kontakte privatpersoner, der ønsker, samt er kvalificerede til aktuelle eller fremtidige ledige stillinger, som skal besættes.

Uploader du derimod dit CV i vores system uden en konkret stilling for øje, videregives dine oplysninger og CV ikke, medmindre du har indvilliget i andet. Vi behandler dine data med største fortrolighed.

Du kan altid anmode om, at vi sletter dine data ved at henvende dig til Linda Olsen via mail lfo@cooljobs.dk.
Vi sletter automatisk dine personoplysninger efter 6 måneder hvis ikke du har været aktiv hos os.