Registrer dig og bliv vikar

Registrer dig nemt og hurtigt

Vores CV-database er et vigtigt led i den service, vi yder til både virksomheder og jobsøgende. Vi bruger vores system til at finde de kandidater, som passer til ledige stillinger hos vores kunder samt til at finde ønskejobbet til dig, der er klar til at tage det næste skridt på arbejdsmarkedet.

Med et etableret arkiv formår vi hurtigt og effektivt at matche kandidater og stillinger. Vi går ikke blot op i, at virksomheden får den rette medarbejder, men at du finder en arbejdsplads, hvor dine ønsker og behov som ansat bliver mødt.

Databasen gør det muligt for os at levere den bedst mulige service, da vi i mange tilfælde allerede kan have en kompetent medarbejder på lager, når vi bliver kontaktet af virksomheder i mangel på arbejdskraft.

Hvorfor registrere dig som vikar hos os?

I Danmark har vi mange talenter, som bare mangler at finde den rette hylde. Derfor går vi progressivt til værks og kontakter firmaer for dig i en slags omvendt headhunting. Altså kan du med fordel oprette dig i vores CV-database, hvis du mangler nye muligheder eller ønsker, at vi matcher dine kvalifikationer med relevante stillinger, som du måske ikke selv havde overvejet.

Der er en bred platform af brancher og mange forskellige jobtyper på jobmarkedet i dag, og det kan være svært at navigere mellem de mange muligheder. Vi arbejder efter princippet; alle jobs er cool for den rette.

Ved at registrere dig ved os, får du chancen for at blive kontaktet med det samme, når dit potentielle nye drømmejob dukker op. Så hvad venter du på? Upload dit CV i dag!

Vi beskytter dine oplysninger

Beskyttelsen af dine data er meget vigtig for os, og derfor efterlever vi reglerne for GDPR uden undtagelse.

Søger du til en konkret stilling via vores hjemmeside, accepterer du i denne forbindelse vilkårene for anvendelse af dine personlige oplysninger. Vi indsamler og lagrer persondata med det formål at vurdere og kontakte privatpersoner, der ønsker, samt er kvalificerede til aktuelle eller fremtidige ledige stillinger, som skal besættes.

Uploader du derimod dit CV i vores system uden en konkret stilling for øje, videregives dine oplysninger og CV ikke, medmindre du har indvilliget i andet. Vi behandler dine data med største fortrolighed.

Du kan altid anmode om, at vi sletter dine data ved at henvende dig til Linda Olsen via mail lfo@cooljobs.dk.
Vi sletter automatisk dine personoplysninger efter 6 måneder hvis ikke du har været aktiv hos os.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så læs mere herunder, eller kontakt os på tlf. 7060 5091

Kontakt os her!

Seneste blogindlæg
Hjælp, Corona stjal mit job! – Tips til den ledige

Corona-krisen har for flere danskere betydet, at de har mistet deres arbejde. Hvordan holder man humøret højt i sin jobsøgning, når verdenen gennemlever en pandemi? Læs med her og se flere tips til den ledige. Bare rolig, du er ikke alene At miste sit job kan føles...

Månedens Vikar – Oktober

MÅNEDENS VIKAR FOR OKTOBER ER: DANIEL JØRGENSEN! Daniel har været vikar i nu 4 måneder, og har indtil videre være et rigtig pragteksemplar. Daniel er tømrer, og som så mange andre håndværkere, er han vant til, at det går stærkt, og at tingene bliver sagt kort og godt....

Hvorfor skal du være medlem af en fagforening?

I 2018 var lidt over 1,8 mio. danskere medlem af en fagforening, og det er der en rigtig god grund til. Fagforeningen er bindeleddet mellem arbejdsmarkedet og lønmodtageren og yder juridisk tryghed for den enkelte. Specielt er det vigtigt at være medlem, hvis dine...