Sommerferien er for mange virksomheder en stille periode, hvor man har tid til at slappe lidt af og tilpasse sine planer og strategier. Her hos Cooljobs har vi taget en lidt anderledes tilgang til den stille periode. Vi rykker nemlig ind i et nyt hovedkontor.

 

I år har mange af vores kunder valgt at tage længere ferie, end vi normalt er vant til. Det betyder selvfølgelig, at det har været lidt mere trægt med at få folk i arbejdstøjet, ud på byggepladserne osv. Men i stedet for at trille tommelfingre, har vi brugt det sidste stykke tid på at udvide virksomheden og udvikle vores solide grundsten.

 

Vi er vokset – meget hurtigere end nogen af os havde regnet med var muligt. Vi er nu oppe på 12 medarbejdere, og det kan vores fine hovedkontor på Olaf Ryes Gade i Kolding ikke længere klare. Vi er et godt team, der er glade for hinandens selskab. Vi vil nu alligevel helst ikke sidde på skødet af hinanden hver dag. Vi har derfor fundet nogle nye (og større) rammer, og vi flytter allerede i denne uge!

Derfor undskylder vi på forhånd, hvis I ringer ind, og der er lidt støj i baggrunden. Spøg til side, så er vi super glade for fremgangen. Ved at få os selv og virksomheden på plads i takt med at flere vender tilbage fra ferie, er vi klar til en frisk start og den nye sæson.

 

Vi deler så meget som muligt af flytteprocessen og giver naturligvis en tour, når vi er kommet på plads i de nye lokaler. Derfor opfordrer vi til, at du følger os på de sociale medier. Her deler vi vores nyheder (og mange af vores spændende jobmuligheder).

 


Sociale medier

Facebook

Instagram

Linkedin


Vil du lære os og vores baggrund bedre at kende?
Besøg vores Medarbejderside eller se siden Om Cooljobs’ historie.