Cooljobs Care

Cooljobs Care er blevet oprettet med ambition om altid at sikre den rette omsorg for borgerne.

Vi går op i det enkelte individ og ønsker at bidrage til en positiv udvikling hos alle. Vi tror på, at mennesker skal have den fornødne hjælp med rette omsorg, faglighed, kommunikation, respekt og tillid.

Med disse nøgleord i baghovedet møder vores vikarer ind til arbejdsdagen og støtter borgerne i at have en så meningsfuld hverdag som muligt.

Hvem er Cooljobs Care?

Cooljobs Care er en udvidelse af vikar- og rekrutteringsbureauet Cooljobs. Virksomheden ledes af Linda Fromsejer-Olsen, der med sine mere end 15 år i branchen er ekspert i at opfylde både kundernes, medarbejdernes og borgernes behov.

Vores hovedsæde er placeret i Kolding, men vores vikarydelser strækker sig nationalt. Vi sender kvalificerede vikarer, uanset hvor i Danmark, du befinder dig. Om din virksomhed er stor eller lille og uanset, hvilken medarbejder du mangler, kan vi levere. Det er blandt andet forskelligheden og uforudsigeligheden, der gør vikar- og rekrutteringsbranchen spændende at arbejde med.

Den ærlige dialog er et vigtigt redskab for at sikre gode relationer til kunder såvel som ansatte. Det betyder, at vi aldrig lover mere, end vi kan holde, og du kan stole på vores ord. Det er en grundværdi, som mange af vores klienter sætter pris på, hvorfor de har fulgt os i mange år. Cooljobs Care er en troværdig samarbejdspartner.

“Succes gennem mennesker”

Hos Cooljobs Care er vi overbeviste om, at succes er betinget af valget af medarbejdere. Derfor går vi meget op i at hyre de rigtige vikarer, der kan leve op til vores krav og give borgerne respektfuld pleje.

Den rette omsorg for de, der behøver det, givet af dem som har forstand på det

Vi tilbyder kompetent personale til hele sundhedssektoren for at sikre human og kvalificeret behandling af borgerne.

Brancher

Sundhedssektoren varetager opgaver indenfor mange brancher, hvor vi leverer dygtige medarbejdere til. Find en oversigt over, hvilke områder vi dækker her

Til det offentlige

Her kan du som medarbejder fra en offentlig instans få mere information om vores vikar- og rekrutteringsservice til erhverv i sundhedssektoren

Til den jobsøgende

Hvordan er forholdene som vikar for Cooljobs Care? Læs mere om praktiske forhold, vores krav til medarbejdere, samt hvad du kan forvente af os