Tillid, Troværdighed & omsorg

Cooljobs Care

Vores værdier

Om Cooljobs Care

Cooljobs Care er blevet oprettet med ambitionen om altid at sikre den rette omsorg for borgerne. Vi har fokus på at sikre, at det er borgeren og deres behov, der er i højsædet.

At arbejde med mennesker er uforudsigeligt, derfor vægtes det højt, at vores vikarer har både empati og forståelse for at kunne møde de forskellige behov hos borgeren.

Vi går op i det enkelte individ og mener, at alle har ret til samme omsorg og medmenneskelighed. Vi tror på, at mennesker skal have den fornødne hjælp med rette omsorg, faglighed, kommunikation, respekt og tillid.

Vores vikarer arbejde ud fra et sæt af kerneværdier, hvor de vigtigste er tillid, troværdighed og omsorg. Deres arbejde er betonet af disse værdier, da vores social- og sundhedssektor ikke kan løbe rundt uden disse. 

Cooljobs Care er med til at opretholde disse værdier, da vi tilbyder varme hænder. Dermed opretholdes både tilliden og troværdigheden til hele sektoren.

Vikarudtalelse

” Hos Cooljobs Care føler jeg mig i gode hænder. De laver klare aftaler, og man får hurtigt support, hvis der er brug for det. Det er det bedste vikarbureau, jeg har været tilknyttet.”

– Pia

 

Vikarudtalelse

” Jeg har rigtig god erfaring med Cooljobs Care, når de har haft ringet og spurgt, om jeg kunne være behjælpelig med nogle vagter indenfor pleje/omsorg. Jeg giver mine bedste anbefalinger for det samarbejde, jeg har haft med firmaet.”

– Leila

 

Den rette omsorg for de, der behøver det, givet af dem som har forstand på det

Vi tilbyder kompetent personale til hele sundhedssektoren 

TIL DET OFFENTLIGE

Her kan du som medarbejder fra en offentlig instans få mere information om vores vikar- og rekrutterings-service til erhverv i social- og sundhedssektoren.

Til den jobsøgende

Hvordan er forholdene som vikar for Cooljobs Care? Læs mere om praktiske forhold, vores krav til medarbejdere, samt hvad du kan forvente af os.

Lær os at kende

Cooljobs Care

Cooljobs Care er en udvidelse af vikar- og rekrutteringsbureauet Cooljobs. Virksomheden ledes af Linda Fromsejer-Olsen, der med sine mere end 15 år i branchen er ekspert i at opfylde både kundernes, medarbejdernes og borgernes behov. 

Vores hovedsæde er placeret i Kolding, men vores vikarydelser strækker sig nationalt. Vi sender kvalificerede vikarer, uanset hvor i Danmark, du befinder dig. Det er blandt andet forskelligheden og uforudsigeligheden, der gør vikar- og rekrutteringsbranchen spændende at arbejde med.

Vi vægter den ærlige dialog højt og lover aldrig mere, end vi kan holde. Cooljobs Care er en troværdig samarbejds-partner, der ikke går på kompromis med kvaliteten af vikarydelser. Vi sikrer den rette omsorg for de, der behøver det, givet af dem, der har forstand på det.